Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

KINEK ÜZLET? BOKRÉTA A KALAPON - VAGY INNOVATÍV TÁRSADALMI BEFEKTETÉS?
2007-01-10

Vállalati felelõsségvállalás a gyakorlatban - konferencia

Miért éri meg részt venni?

Fókuszok, egyedi értékek:
A konferencia gyakorlati szemléletû, ahol a jelenlevõk már nem a társadalmi felelõsségvállalás elméletével és fontosságával foglalkoznak, hanem azzal is, hogy a mai magyar valóságban mûködõ cégeiken belül hogyan kezdjenek neki a CSR mozaikszó mögött meghúzódó elképzelések megvalósításának.

Célközönség:
Elsõsorban a vállalatoknál CSR-ral foglalkozó munkatársak, középvezetõi szinten, továbbá felsõ vezetõk, tanácsadók, nonprofit szervezetek, kormányzati képviselõk. A szervezõk lehetõséget teremtenek a kapcsolatépítésre, tapasztalatcserére.

Hitelesség:
A szervezõ United Way Magyarország 1998 óta segíti a vállalatok társadalmi felelõsségvállalását és közösségi tevékenységeit közösségi adományozási programok révén, valamint önkéntes munka akciók, munkahelyi adománygyûjtõ kampányok és egyéb közösségi célú események szervezésével.

Újabb érv
A rendezvény médiapartnere felajánlásából minden konferencia résztvevõ a most megjelent Pénzügyi Évkönyv 2006 egy példányát kapja ajándékba (értéke 12.500 Ft!).

Miben különbözik a konferencia a többi hasonló CSR rendezvénytõl?
- Objektív külsõ szemlélõ által felvázolt képet mutat be: a CSR magyarországi megjelenését és gyakorlatát mutatja be felmérésén keresztül Philippe Kalfayan, az F.I.D.H. (Emberi Jogi Szerveztek Nemzetközi Szövetsége) fõtitkára.
- A CSR konferenciáktól hangos idõszakban egy, a többi rendezvénynél praktikusabb megközelítésû, a mindennapi gyakorlatba is beépíthetõ ismeretanyagot nyújtó eseménnyel várják a résztvevõket.
- Egyedülálló módon szituációs játékkal kívánjuk modellezni az érintettek közötti párbeszédet.

A konferenca részvételi díja 20 000 Ft (10 000 Ft részvételi költség, melyrõl a szervezõk számlát állítanak ki; 10 000 Ft jótékony célú adomány a United Way Magyarország közhasznú programjainak támogatására.)

A konferenciára elõzetes regisztráció szükséges. A kitöltött regisztrációs lapot és a befizetés bizonylatát faxon, levélben vagy e-mailen küldje vissza az Erõforrás Alapítványnak. Jelentkezés (beérkezés) határideje: 2007. január 19.

Idõpont: 2007. január 23., 9.00-16.00 óra
Helyszín: Art'Otel (1011 Budapest, Bem rakpart 16-19., legközelebbi metrómegálló: Batthyány tér, M2)
Szervezõ: United Way Magyarország
További információ és jelentkezés: Erõforrás Alapítvány United Way Magyarország
Cím: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54.
Tel: (1) 320-8110
Fax: (1) 239-9147
E-mail: konferencia@unitedway.hu
Internet: www.unitedway.hu

Program:
html
rtf

Regisztrációs lap
pdf

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat