Hírek > Olvasóink kérték  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

II. Afrika-Ázsia Nemzetközi Fesztivál
2002-08-19

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2002. augusztus 30. és szeptember 7. között egyesületünk szervezésében bemutatásra kerül a II. Afrika-Ázsia Nemzetközi Fesztivál.

Kérjük Önöket, vegyenek részt rendezvényünk népszerûsítésében. Az alábbiakban rövid ízelítõt adunk programjainkból:

Augusztus 30-án kerül sor a kiállítás megnyitójára, melyre huszonhárom afrikai és ázsiai ország budapesti nagykövetsége biztosítja a különbözõ képzõmûvészeti, népmûvészeti termékeket.
Ugyanezen a napon lesz egy zenés felvonulás a városban beharangozva a következõ napok eseményeit, programjait.

Augusztus 31-én délelõtt kezdõdik a program az Orczy Kertben. Egész napos zenés, táncos színpadi mûsorok várják az érdeklõdõket, de lesz játszóház a gyerekeknek kézmûves foglalkozásokkal, ingyenes vidámpark légvárral, pónikkal, valamint vásár kizárólag eredeti afrikai és ázsiai kézmûves termékekkel, jellegzetes ételekkel.

Szeptember 1-én folytatódik az Orczy Kertben a gyerekprogram, vásár, a zene és tánc, majd délután sor kerül egy focimeccsre az African Stars és egy magyar csapat között. A díjátadás után lesz tombolasorsolás rengeteg meglepetéssel, és persze késõ estig szól a zene.

Szeptember 7-én ér véget a kiállítás, melyet egy rövid konferenciával zárunk (téma: Az afrikai és ázsiai kultúra szerepe Magyarországon az Európai Unió felé vezetõ úton), melyre nagyköveteket, kulturális attasékat, egyetemi elõadókat várunk.

A fesztivál minden programjára a belépés ingyenes!

A gyerekmûsorunkhoz várjuk azokat a kicsiket-nagyokat (6-14 év), akik szeretnek énekelni, táncolni, szerepelni. Valamint várjuk önkéntesek jelentkezését, akik szívesen segítenének a rendezvény alatt (pl.: kiállításon felügyelni, információval szolgálni az érdeklõdõknek; játszóházban segíteni a kicsiknek; a vidámparkban felügyelni, stb.) Ezen kívül szívesen veszünk minden segítséget, felajánlást, támogatók jelentkezését és persze vendégeket a fesztivál programjaira.

Afrika-Ázsia Fórum Egyesület (www.africa-asia.power.tc)
Tel/Fax: (1) 217-5614
E-mail: afrikaazsiaforum@hotmail.com

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat