Hírek > Hírek itthonról  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

ÉLŐ INTERNET-TELEVÍZIÓS ADÁS A FOGLALKOZTATÁSRÓL
2009-10-22

A foglalkoztatás és a foglalkoztathatóság növelésének lehetséges irányait járja körül a Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Beszélgetni kell! című interaktív, internet-televíziós vitafórum-sorozatának következő adása 2009. október 29-én, csütörtökön délután 15 órától.

A www.beszelgetnikell.hu internetes honlapon élőben, internet-televíziós technológiával sugárzott vitafórumba nemcsak a beszélgetést a helyszínen figyelemmel követők kapcsolódhatnak be; a honlapon keresztül, az élő adás közben az internetezőknek is lehetőségük lesz kérdéseket feltenni.

A foglalkoztatáspolitikai vitafórum előadói Munkácsy Ferenc, a Munkaügyi Szemle főszerkesztője, az MKT Foglalkoztatási Szakosztályának elnöke; Pulay Gyula, az Állami Számvevőszék Kutató Intézetének főigazgatója és Rolek Ferenc, a Budapest Bank vezérigazgató-helyettese, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke lesznek. A vitát Halm Tamás, a Gazdasági és Szociális Tanács és a Magyar Közgazdasági Társaság főtitkára vezeti.

Az eseményt élőben közvetítik interneten, a rögzített adás is hozzáférhető lesz www.beszelgetnikell.hu oldalon, ahol a sorozattal kapcsolatos további információk is elérhetők.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat