Hírek > Társadalmi Fórum az Európai Integrációért  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

TÁRSADALMI FÓRUM AZ EURÓPAI INTEGRÁCIÓÉRT
2002-05-10

Hírlevelünk előző számában részletes tájékoztatást adtunk a "Társadalmi Fórum az Európai Integrációért" elnevezésű civil hálózat megalakulásáról, melyre Budapesten 2002. április 23-án került sor. Azóta sokan kerestek bennünket, további felvilágosítást kérve, a csatlakozás lehetőségeiről érdeklődve.

A tájékoztatásban jelentős segítséget kaptunk a nyomtatott és az elektronikus sajtótól. A kezdeményezés nemzetközi visszhangja is egyértelműen kedvezőnek mondható. A hálózat vagy az abban résztvevők által szervezett/támogatott programokról hírlevelünkben folyamatosan tájékoztatást adunk.

Örömmel adunk hírt arról is, hogy legutóbbi hírlevelünk megjelenése óta a következő szervezetek csatlakoztak a hálózathoz: Magyar Pedagógiai Társaság - Pályakezdők Szakosztálya, Budapest, Magyarországi Gyermekbarátok Mozgalma, Budapest, Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete, Salgótarján, Országos Női Érdekvédelmi Egyesület, Budapest, United Way Budapest Alapítvány, Budapest. Immár 80 szervezet csatlakozott a Társadalmi Fórumhoz.

Várjuk jelentkezését!
További információ a csatlakozásról: civil@elender.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
Európai Alkotmány
Nemzeti Fejlesztési Terv
"Civil Igen Európára!"
Társadalmi Fórum az Európai Integrációért
EU-s képzési program
Nemzeti Civil Alapprogram
Civiliáda
EU2011
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat