Hírek > EU2011  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

BEVETÉSRE KÉSZEN
Az elnökség tudósítói
2011-01-18

Fiatalokból álló 20 fős önkéntes tudósító csapat, az Elnökség Tudósítói árgus szemekkel figyelik a magyar EU-elnökség eseményeit. A középiskolásokból és egyetemistákból álló tudósító csapat az egész első félév alatt nyomon követi a magyar EU-elnökség fejleményeit és saját cikkekkel, interjúkkal jeleníti meg a fiatalok, azaz saját véleményét. "Információáradat - nyitófesztivál a Millenárison" címmel például beszámolót közöltek az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének januári megnyitóünnepségéről, ahol többek között átadták az Európai Nyelvi Díjat a 2010. évi nyertes Precedens Nyelvstúdiónak (http://www.eucivil.hu/article.php?pId=1896).

From Az Európai Nyelvi Díj átadója, Budapest, 2011. január 7.

A naponta frissülő honlapjukról forrás megadásával bárki átvehet írásokat, ezt RSS hírcsatornák is segítik. A cél, hogy a fiatalok írásai, cikkei minél szélesebb körben jussanak el az olvasókhoz.

A projekt gazdája a Felsőoktatási Diákszervezetek Egyesülete (http://www.fde.hu), koordinátora Szabados Viktor (vikszabados@gmail.com), logója egy nemzeti színű mikrofon.

Internet: http://elnoksegtudositoi.eu/kiemelt/p188
RSS: http://elnoksegtudositoi.eu/feed

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat