Hírek > EU2011  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

EU2011 MAGYAR CIVIL ESEMÉNY
Az erőforrás-hatékonyságtól az erőforrás-használat korlátozásáig - Innovatív eszközök egy fenntartható Európáért
2011-05-16

A 2011-es Zöld Hét során Brüsszelen kívül is megrendezésre kerül számos esemény az Európai Unió országainak különböző városaiban, köztük Budapesten is. Az idei Zöld Hét fókuszában a “Erőforrás Hatékonyság - Használjunk kevesebbet és éljünk jobban!" témája áll. A Zöld Héten hagyományosan különböző ágazatok szakértői, így kormányzati és civil szervezetek, illetve az üzleti és tudományos élet képviselői cserélik ki tapasztalataikat és véleményüket.

Az Európai Zöld Hét szatellit eseményeként rendezett “Az erőforrás-hatékonyságtól az erőforrás-használat korlátozásáig - innovatív eszközök egy fenntartható Európáért" elnevezésű rendezvényre május 17-én az Európa Pontba (Millenáris Park, Lövőház u. 35, Budapest, 1024) kerül sor.

Az idei témához kapcsolódva különböző szektorokból érkező jeles előadók tárják fel három szekcióban a természeti erőforrások felhasználásának szabályozási vonatkozásait, a megvalósítás során felmerülő kihívásokat és lehetőségeket, illetve az erőforrás használat limitálásának szükségességét és alternatív megoldásait. Az esemény panelbeszélgetéssel zárul.

A rendezvényt az Európai Bizottság támogatja.

Időpont: 2011. május 17.
Helyszín: Európa Pont, Millenáris Park (1024 Budapest, Lövőház u. 35.)
Szervező: CEEweb
További információ: Zólyomi Ágnes
E-mail: zolyomi@ceeweb.org
Internet: http://www.eucivil2011.hu/doc/esemeny-20110517
-
Az Európa Ház folyamatosan gyűjti a magyar EU-elnökséghez kapcsolódó civil eseményeket. A már beérkezett programokat köszönjük, azokat feltöltjük a http://www.eucivil2011.hu honlapra. A regisztráció folyamatos, ha sz/tervez ilyen programot, szívesen fogadjuk jelzését itt: http://www.eucivil2011.hu/hozzajarulas
---

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat