Hírek > Hírek itthonról  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

HATÁRIDŐ HOSSZABBÍTÁS!
2011-07-04

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium meghosszabbította a civil törvénytervezetről folytatott társadalmi vitát. A tervezetet 2011. július 11-ig lehet véleményezni.

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium felhívása:

 

Meghosszabbított határidővel számítunk a civil véleményekre!

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium előkészítette az egyesülési jogról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló jogszabály-tervezetét, amely társadalmi egyeztetésre 2011. június 22-én megjelent a kormányzati honlapon. A minisztérium felelősen vette gondozásába az eddig beérkezett értékes változtatási javaslatokat, s a jogszabály végleges kialakításában beépíti a civil szervezetek hasznos, tartalmi kezdeményezéseit.

 

A kormányzat elkötelezett az állam és a civil szervezetek közötti hatékony együttműködés és partnerség kialakítása és megszilárdítása mellett, ezért egy, a civil szektor észrevételeire támaszkodó, széles körben egyeztetett törvénytervezetet szeretne az Országgyűlés élé terjeszteni. Ennek érdekében a társadalmi egyeztetésre nyitva álló határidőt meghosszabbítja!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a véleményezési határidő 2011. július 4-ről 2011. július 11-re változik, a jogszabály-tervezet szövege, a célok, a felhívás tartalma változatlan.

 

Az észrevételeket a civiljog@kim.gov.hu e-mail címre várjuk 2011. július 11. napjáig.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat