Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

RITKA ÉS VELESZÜLETETT RENDELLENESSÉGGEL ÉLŐK KONFERENCIÁJA
2011-10-28

A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel Élők Országos Szövetsége szeretettel meghívja Önt a 2011. november 16-17-én, a tavalyi nemzetközi EUROPLAN projekt nyomonkövetése céljából megrendezésre kerülő kétnapos konferenciára.

A tavalyi program nagy sikere, hazai és nemzetközi visszhangja miatt elindult a szektorközi együttműködés és a közös munka a hazai Ritka Betegek Nemzeti Tervének előkészítésére. E munka sikeressége esetén alapjaiban változtathatja meg a 800 000 hazai ritka beteg gondozásának és életminőség javulásának esélyeit. Az egészségügy állapotfelmérése és átalakítása a Semmelweis terv szerint sebesen halad, ami nagy lehetőséget ad a hazai ritka betegeknek, hogy a rendszer részeseivé válhassanak, a betegutak és a szakértői központok kijelölésre kerülhessenek, és javuljon a diagnózishoz és a megfelelő minőségű ellátáshoz való hozzáférésük.

 

A rendezvényen a kormányzati oldal, az érintett szakmák, a betegszervezetek, és az ipar képviselői, plenáris üléseken, koordinált témájú szekcióülésen fogják megtárgyalni a hazai helyzetet és teendőket, a sajtó kitüntetett figyelme mellett.

Kérjük, részvételével Ön is járuljon hozzá rendezvényünk sikeréhez, hiszen együtt akár 800.000 hazai ritka beteg életminőségén javíthat, és alapjaiban változtathatja meg gondozási feltételeiket.

 

A konferencia időpontja: 2011. november 16-17.

A konferencia helyszíne: Nemzeti Erőforrás Minisztérium - Egészségügyi Államtitkárság (1051 Budapest, Arany J. u. 6-8., VIII. em.)

 

A rendezvénnyel és a programmal kapcsolatos további információ a konferencia weboldalán érhető el: http://europlan.rirosz.hu/.

A kongresszuson történő részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezési lap: http://europlan.rirosz.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat