Hírek > Könyv  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

CIVIL KÖZLÖNY
2011-12-12

Aki megrendeli a 2012. évfolyamú Civil Közlönyt, az térítés nélkül megkapja a folyóirat 2011. évfolyam 3. számát, amely - januári megjelenéssel – közli az új civil törvény 2012. január 1. napjától hatályos szabályait!

A Civil Közlönnyel takarékos módon megoldja azt a problémát, hogy hatályos kinyomtatott állapotban rendelkezésre álljanak az alapítvány, egyesület működésére vonatkozó legfontosabb törvények és rendeletek. 

 

A Civil Közlöny A/4 formátumban, hagyományos kéthasábos nyomdai kivitelben jelenik meg 2012. év folyamán háromszor: márciusban, szeptemberben és december 31. zárással a következő év januárjában.

 

A 2012. évi Civil Közlönyök tartalma:

1. Az új Civil Törvény végrehajtási rendeletei (A civil szervezetek gazdálkodó és adománygyűjtő tevékenységével kapcsolatos részletes szabályokról, valamint a Közhasznúsági melléklet formai és tartalmi követelményeiről szóló kormányrendeletek.)

2. Források megváltozott jogszabályai (SZJA 1%, Közérdekű önkéntes tevékenységről, Nemzeti Együttműködési Alap felhasználásának részletes szabályiról szóló törvények és végrehajtási rendelet.)

3. Civil érdekérvényesítési eszközök és eljárások jogi szabályozása (gyülekezési jog és gyakorlása, népszavazás, népi kezdeményezés (aláírásgyűjtés), „közérdekű” eljárások)

 

A három számot tartalmazó éves megrendelés díja 2012. évre is az évek óta változatlan 3000 forint + ÁFA, amely összeg  tartalmazza a postaköltséget is.

 

A Civil Közlöny bolti forgalomba nem kerül. Szerkesztője dr. Bíró Endre ügyvéd, nonprofit jogi szakértő. A nyomdai kivitelű példány mellett a megrendelőknek elküldjük az aktuális lapszámot elektronikus formátumban (pdf) is.

 

Megrendelés:

http://jogismeret.hu/?Page=kiadvanyok

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat