Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

KÉPZÉS IFJÚSÁGI KEZDEMÉNYEZÉSEKRE PÁLYÁZÓK SZÁMÁRA
2003-01-23

Ifjúság 2000-2006 Program

Az Ifjúság 2000-2006 Program magyarországi irodája 4 napos bentlakásos képzést szervez hátrányos helyzetû fiatalokkal foglalkozó ifjúsági munkások, intézmények és ifjúsági szervezetek/ csoportok képviselõi, vezetõi számára.
Tervezett létszám: 10-12 fõ.

A képzés idõpontja: 2003. március 21-24. (péntektõl-hétfõig)
A képzés helyszíne: Dobogókõ

A képzés témája:
- az Ifjúság 2000-2006 Program tartalma, pályázati lehetõségek, különös tekintettel a 3. alprogramra: Ifjúsági kezdeményezések
- projekttervezés
- projektmenedzsment
- pályázatírási tudnivalók

A képzés célja, hogy a résztvevõk megismerkedjenek az Ifjúság 2000-2006 Program kínálta lehetõségekkel, és ismereteket szerezzenek az Ifjúsági kezdeményezések megtervezésével, megszervezésével és lebonyolításával kapcsolatos teendõkrõl, valamint a Programon belüli pályázás menetérõl. A képzés során kiemelt hangsúlyt kapnak a hátrányos helyzetû fiatalokkal végzett munka során felmerülõ speciális kérdések (hátrányos helyzetû fiatalok aktív bevonása a projektbe, motiváció, felelõsség, egyéni fejlõdés stb.)

A képzésre csak azok jelentkezését várják, akik a program teljes egészén részt tudnak venni. Nem kizáró ok, ha a jelentkezõ még nem rendelkezik konkrét projektötlettel. Elõnyben részesülnek azok, akik még nem vettek részt hasonló programon, és nem valósítottak meg Ifjúsági kezdeményezést.

Munkanyelv: magyar

Részvételi díj: 2000Ft, mely a résztvevõ szállás-étkezés költségeihez való hozzájárulását tartalmazza. A résztvevõ Budapestre, majd hazautazásának költségeit nem tudjuk fedezni.

A jelentkezést egy példányban, magyar nyelven kell beküldeni a Mobilitás

Nemzetközi Igazgatósága címére (1145-Budapest, Amerikai út 96.).
Pályázni jelentkezési lapon lehet, amely telefonon igényelhetõ a következõ telefonszámon: (1) 460-1084, 460-1082, vagy e-mailben igényelhetõ az alábbi címen: dura.marta@mobilitas.hu. A jelentkezési lap letölthetõ a Mobilitás honlapjáról is: www.mobilitas.hu

Jelentkezési határidõ: 2003. március 10. hétfõ.

További információ:
Dura Márta
Tel.: (1) 460-1084
E-mail: dura.marta@mobilitas.hu
Internet:
www.mobilitas.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat