Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

ŐSZI NAGYTAKARÍTÁSI AKCIÓ PÉCSETT OKTÓBER 12-13-ÁN
2012-10-04

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a BIOKOM Kft. és az Ökováros-Ökorégió Alapítvány 2012. október 12-ére (péntekre, ekkor csak a középiskolásoknak), valamint október 13-ára (szombatra) a pécsi lakosság, szervezetek és cégek számára őszi nagytakarítási akciót szervez, amelynek során megtisztulnak a pécsi utcák és terek.

Szeretettel várnak mindenkit, aki úgy érzi, hogy van még mit tenni a város tisztaságáért. Számítanak továbbá a környezetvédelmet szem előtt tartó civil szervezetekre, aktivistákra, “zöld” egyesületekre, alapítványokra, pécsi cégekre és a médiára, akik hisznek a természet értékeiben és szeretetében, a környezetvédelem fontosságában. Egyszóval várnak mindenkit, akinek nem mindegy, hogy hogyan, milyen környezetben él, és ezt meg is meri mutatni.

A munkavégzéshez szükséges zsákot és kesztyűt a szervezők ingyenesen biztosítanak, ezért a létszám miatt előzetes regisztráció szükséges. Regisztrációkat (megjelölve a helyszínt, a munkakezdési időpontot, a résztvevők létszámát, a kapcsolattartó személy nevét és telefonszámát) legkésőbb 2012. október 10-éig várják a következő e-mailre: regisztracio@biokom.hu.

Találkozzunk október 12-én és 13-án délelőtt a helyszíneken, amelyek pontos megnevezését a regisztrációra kerülő e-mailen jelezzük vissza, és ki is hirdetjük a helyi médiában! 

http://biokom.hu/index.php/hink-mainmenu-60/694-oszi-nagytakaritasi-akcio-pecsett.html

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat