Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

IFJÚSÁGI PÁRBESZÉD KONFERENCIA
2012-11-23

Az Eurodesk Magyarországi Hálózata együttműködésben a Demokratikus Ifjúságért Alapítvánnyal műhelyfoglalkozást szervez a DISPUTA módszertanról az Európai Unió fiatalokkal folytatott strukturált párbeszédéhez kapcsolódóan Budapesten.

A műhelyfoglalkozás célja megismertetni az Európai Unió fiatalokkal folytatott strukturált párbeszédének folyamatát és a disputa vitakultúrát fejlesztő konzultációs módszert, illetve megfigyelni, hogy a disputa módszertanát, elemeit miként lehet hasznosítani a strukturált párbeszéd helyi és régiós szintű koordinálásában, megvalósításában. Műhelyvezető: Kiss László

A rendezvényre várnak minden olyan szervezet, intézmény munkatársát, önkénteseit, szakembereit, akik fiatalokkal foglalkoznak, ifjúságsegítőket, ifjúságsegítő hallgatókat, ifjúsági közösségek, IKSZT-k képviselőit, diákönkormányzatok tagjait, fiatalokat.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevők létszáma korlátozott, ezért az első 12-16 jelentkező kerül kiválasztásra, melyről e-mailben tájékoztatunk a rendezvényt megelőzően. A jelentkezésnél előnyt élveznek az Eurodesk Hálózat partnerszervezeteinek munkatársai. Jelentkezési határidő: 2012. november 26. 17.00 óra.

Időpont: 2012. december 1. (szombat) 10.00-14.00 óra
Helyszín: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.)
Jelentkezési lap:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHE0enVheld3amVDV2JYZUtadGJLNGc6MQ#gid=0

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat