Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

CIVILEK A SZIGETEN A POLGÁROK EURÓPAI ÉVE JEGYÉBEN
2013-03-19

Idén is lehet pályázni a Sziget 2013-on történő megjelenésre. Kiemelt téma az Európai Unió által meghirdetett Polgárok Európai Éve. Határidő: 2013. április 10.

A Sziget Fesztivált szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda Kft. pályázatot hirdet civil szervezetek és a civil társadalommal együttműködő közintézmények számára a Sziget 2013 fesztiválon (2013. augusztus 5-12.) Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenésre.

Pályázatot nyújthatnak be:
- a legalább egy éve működő szervezetek (egyesületek, alapítványok), illetve olyan közcélú intézmények,
- amelyek tevékenysége elsősorban a 16-35 éves korosztály részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani.
Az Iroda a nyertes civil pályázóknak a részvételhez, és a Civil Szigeten megvalósítandó programjához szükséges alap technikai és fizikai feltételeket (terület, sátor, áram, alap bútorzat) biztosítja.

2013-ban a rendezvényre való bejutáshoz szükséges belépőjegyeket az Iroda kedvezményes áru, szakmai jegyek formájában biztosítja, melyek költsége a résztvevőt terheli. A nyertes pályázókat terhelik továbbá a Civil Szigeten való megjelenésükhöz, megvalósítandó programjaikhoz kapcsolódó költségeik is.

A pályázat elbírálása során előnyben részesülnek azok a szervezetek, amelyek nemzetközi, vagy országos hatáskörűek, magas színvonalú szakmai programot kívánnak nyújtani, programjukat több nyelven bonyolítják, továbbá, amelyek a megjelenésükhöz szükséges belépőjegyek legalább 50%-át saját maguk biztosítják. A Civil Sziget fókuszában idén a „2013 a Polgárok Európai Éve” lesz. Az ehhez kapcsolódó programok szintén előnyt élveznek az elbírálás során.

Nem pályázhatnak magánszemélyek, profit-érdekelt, illetve politikai szervezetek, szerveződések, zenekarok, előadóművészek.

A pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje 2013. április 10.. A bírálás eredményét 2013. május 10-ig teszik közzé.

A pályázatot kizárólag elektronikus úton lehet benyújtani. Mivel a pályázat, és ezt követően a programszervezéssel kapcsolatos kommunikáció az interneten folyik, a pályázat elengedhetetlen feltétele legalább egy, működő, rendszeresen figyelt e-mail cím.

A felhívás:
http://www.sziget.hu/fesztival/info/civil_sziget/civil_sziget_palyazati_felhivas_2013.14901.html

Az online pályázat:
http://civilsziget.aserver.hu/

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat