Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSOK NAPJA
2013-05-28

Fenntartható megoldások kritikus társadalmi problémákra 2013. június 14-én.

Hisz abban, hogy egy társadalmi cél és egy üzleti tevékenység összeegyeztethető? Szeretné látni, hogy a társadalmi problémákat fenntartható módon kezelik? Mi igen. A NESsT ezért rendezi meg Magyarországon immár harmadik alkalommal a Társadalmi Vállalkozások Napját, idén az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. együttműködésével.

A rendezvény 2013. június 14-én lesz a Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központjában, Budapesten. Örömmel várunk minden tisztelt érdeklődőt: vállalkozókat és társadalmi vállalkozókat, civil szervezetek elhivatott munkatársait, támogatókat, felelős nagyvállalatokat és befektetőket, politikai döntéshozókat és a téma iránt érdeklődő diákokat, oktatókat, valamint a sajtó képviselőit.

Hiszünk abban, hogy a társadalmi vállalkozások ott segítenek munkahelyeket teremteni, ahol arra legnagyobb szükség van, és hogy képesek fenntartható megoldásokat nyújtani egyes társadalmi problémákra akár bizonytalan gazdasági helyzetben is. Emiatt kihagyhatatlan szereplői a válság utáni gazdaságnak.

A rendezvény ideje alatt megtekinthető lesz:
1. a Társadalmi Vállalkozások Kiállítása és Vására, amelyen a látogatók megismerkedhetnek a magyarországi társadalmi vállalkozások, és ezen belül is a hazai szociális szövetkezetek termékeinek és szolgáltatásainak kínálatával; valamint
2. a Tükörben a Világ c. kiállítás, mely egy felfedezőút az emberi természetről és a fenntartható fejlődésről.

A részletes program és a regisztrációs felület elérhető a www.tarsadalmivallalkozas.hu weboldalon. A konferencia ingyenes, de a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött!

Időpont: 2013. június 14. (péntek)
Helyszín: Budapest, Magyar Telekom Tölösi Konferencia Központ
Szervező: NESsT
További információ: www.tarsadalmivallalkozas.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat