Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

TÁRSADALMI VÁLLALKOZÁSFEJLEZSTŐ PROGRAM 2013/14
2013-09-04

Örömmel tudatjuk, hogy a NESsT és a Citi idén is meghirdeti közös programját, 2013/2014. évi Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Programot, továbbra is azzal a céllal, hogy a társadalmi vállalkozási szektor fejlődését támogassa Magyarországon.

Az üzletviteli képzést és finanszírozást nyújtó, 7 hónapos programban 20 sikeresen pályázó vehet részt, amelyek a jelen pályázati felhívásban szereplő kritériumok alapján nyújtják be pályázatukat 2013. szeptember 23-ig emailben, a hungary@nesst.org címre.

A sikeres pályázók ingyenesen vehetnek részt a résztvevőnként egymillió forintot meghaladó értékű képzésben, míg a legsikeresebb üzleti tervet elkészítő 2-4 résztvevő összesen 21 000 dollár pénzügyi támogatásban részesül társadalmi vállalkozása beindításához vagy fejlesztéséhez.

A programra olyan szervezetek és magánszemélyek jelentkezését várjuk, akik vagy egy új társadalmi vállalkozási ötlet életképességét szeretnék megvizsgálni, vagy egy már működő, és növekedési potenciállal rendelkező társadalmi vállalkozást szeretnének megszilárdítani és növekedési pályára állítani. A jelentkezőktől elvárjuk, hogy elkötelezzék magukat egy komplett üzleti terv elkészítésére és vállalkozási készségeik fejlesztésére.

A pályázati adatlap és a részletes pályázati útmutató letölthető a NESsT honlapjáról:

http://www.nesst.org/hungary/2013-14-nesst-citi-tarsadalmi-vallalkozasfejleszto-program/

A kitöltött adatlapot, a mellékleteket és a prezentációt a hungary@nesst.org email címre kell küldeni.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat