Hírek > Hírek itthonról  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A CIVIL SZEMLE FŐSZERKESZTŐI FELADATAINAK ELLÁTÁSÁRA
2013-10-29

A lelkes civil szakértők és kutatók által megálmodott és létrehozott, az azóta már a Thomson Reuters citációs indexben is szereplő Civil Szemle tizedik évfolyamába lépett. A folyóirat a kezdetekhez képest új rovatokkal bővült, kétnyelvű számokat jelentetett meg, és elindult egy kelet-közép európai együttműködés megteremtése felé. Egyre nagyobb iránta a hazai és nemzetközi érdeklődés. Amellett hogy a szakma jelentős, közismert személyiségei, kutatói is szívesen publikálnak itt, sok olyan kutató, egyetemi hallgató kezdte a Civil Szemlében publikációs tevékenységét, aki mára szintén befutott szereplője a civil életnek. Számos egyetemi, főiskolai tanszéken az oktatók szakirodalomként használják, szakdolgozók, doktori iskolát végzők keresik a szerkesztőséget egy-egy korábbi példányért.

Tíz év elteltével azonban a fejlődés egyre nagyobb kihívások elé állította a szerkesztőket és a főszerkesztőt, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy a lap megújításához, a szerkesztőség vezetéséhez új, dinamikus emberre van szükség. 

Céljainkkal egyetértő, a szektor és a téma iránt elkötelezett, csapatban dolgozni tudó, a feladatot társadalmi feladatként, nem fizetett alkalmazottként ellátó szakembert keresünk, aki főszerkesztőként új lendületet adna a szerkesztőségnek, mozgásba hozná a szunnyadó energiákat, és új, dinamikus irányba vezetné folyóiratot. A megbízás 2 éves időtartamra (2015. december 31-ig) szól majd, és a fentiek alapján önkéntes munkát jelent.

Jelentkezési határidő 2013. november 15. a civilszemle@gmail.com címen.

www.civilszemle.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat