Hírek > Egyéb hírek  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

EGYÜTTMÛKÖDÉSI FELHÍVÁS: SPANYOLORSZÁG
2003-03-07

A spanyolországi CIC-Bata (Centro de Iniciativas para la Cooperación, Bata Együttmûködési Központ, Bata, Spanyolország) elnevezésû szervezet új, három éves projektjéhez keres partnereket Magyarországról.

A szervezet elsõsorban dél-amerikai országokban a demokrácia, az emberi jogok érvényesülését elõsegítõ kommunikációt, együttmûködést elõtérbe állító programokat szervez. Új projektjük (Mindenki Világa  Tierra de Todos) keretében, melyet az Európai Bizottság B7-6000 (a „közvélemény mozgósítása a fejlõdés érdekében”) költségvetési keretében terveznek megvalósítani. Az észak és dél közötti kommunikáció fejlesztését tûzték ki a fejlõdés, a demokrácia és a szolidaritás erõsítése érdekében. A meghívott országok között található többek között Brazília, Paraguay, Argentína, Angola, Franciaország, Belgium, Portugália, Olaszország.

A projekt megvalósítása során az audiovizuális eszközök használatát helyezik elõtérbe; tehát olyan ifjúsági, oktató, fejlesztõ, kommunikációs, interkulturális stb. szervezeteket keresnek, amelyek használják az audiovizuális eszközöknek a kommunikációban, oktatásban nyújtott lehetõségeit, illetve szivesen megismernék azokat.

Bõvebb információt ad, és a jelentkezéseket angol vagy spanyol nyelven várja:

Carlos Guimaraes
E-mail: cguimaraes@cicbata.org, carlos@cicbata.org, cicbata-prensa@terra.es

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat