Hírek > Hírek itthonról  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

MEGHÍVÓ ÖNKORMÁNYZATOKNAK
2016-01-21

Az Európa a polgárokért program keretében meghirdetett „Testvérváros-program” pályázatainak első beadási határideje 2016. március 1-je. A tapasztalatok szerint a kiírás igen népszerű a magyarországi önkormányzatok vagy önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezetek körében. A verseny tehát nagy, a pályázatot bírálóknak pedig így vagy úgy, de döntést kell hozniuk. Az Európa Ház és a Connect Europe közös szervezésében információs napra kerül sor Budapesten, hogy elősegítsük a minőségi pályázatok elkészítését.

A „Testvérváros-program” olyan projekteket támogat, amelyek testvérvárosokból érkező polgárok széles rétegei számára szerveznek találkozási alkalmat. Persze ez így nem elég, hiszen nem pusztán egy turisztikai cseréről van szó. A programnak természetesen komoly tartalmi elemeket is kell tartalmaznia.

Miről is lesz szó az információs napon? 

 • Kik pályázhatnak?
 • Mi is az az európai dimenzió?
 • Mitől innovatív egy munkamódszer?
 • Ki segíthet, hogy a „multiplikátor hatás” erős legyen?
 • Mivel hívhatom fel a figyelmet a pályázatomra?
 • Milyen űrlapot kell használni és azt hogyan kell kitölteni?

Tudjuk, mások is tartanak képzéseket, információs napokat és lehet, hogy ők még pénzt sem kérne érte. Mégis miért válasszon minket? 

Íme a legfontosabb öt érv, mely mellettünk szól: 

 1. Mi nem a levegőbe beszélünk, valóban írtunk már sikeres EU-s pályázatokat
 2. Információinkat közvetlenül Brüsszelből szerezzük be
 3. Hasznos háttéranyagokat adunk az információs napon
 4. A résztvevők március 1-ig folyamatosan feltehetik nekünk további kérdéseiket, melyekre (akár hétvégén is) 24 órán belül válaszolunk
 5. Képzéseink jó hangulatban telnek. 

A rendezvény helyszíne: Hotel Mercure Buda (1013 Budapest, Krisztina krt. 41-43., legközelebbi metrómegálló: M2 Déli pályaudvar)

Időpontja: 2016. február 8. (hétfő) 10.00-13.00 

Részvételi díj: 20.000 ft + áfa. A részvételi díj tartalmazza az előadást és konzultációt, a segédanyagot nyomtatott és elektronikus formában, az íróeszközt, a WIFI használatot, a reggeli kávét, teát, süteményeket, valamint nap végén a 3 fogásos ebédet. 

A rendezvényre minimum 12 fő jelentkezése esetén kerül sor. A részvételi díjat számla ellenében a rendezvény előtt átutalással kell kiegyenlíteni. Részvételi szándékát a jelentkezési lap kitöltésével jelezheti:
http://goo.gl/forms/ekaiWGWgsi

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat