Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

A KULTÚRA ÉS AZ EURÓPAI UNIÓ - továbbképzési program
2003-03-10

A KultúrPont Iroda akkreditált továbbképzést indít Európai Uniós alapismeretekrõl Budapesten 2003. március végétõl. A továbbképzés tizenkét, egyenként másfél órás elõadásból áll.

A résztvevõk általános képet szerezhetnek az EU kulturális szféráját érintõ kérdésekrõl, valamint további információkkal gazdagodhatnak a saját területüket érintõ szakmai ismeretekrõl is mind az elõadások, mind a szemináriumi konzultációk alkalmával. Valamennyi elõadást a téma egy-egy szakavatott ismerõje tartja.

Célközönség: kulturális intézmények, múzeumok, könyvtárak, levéltárak, közmûvelõdési intézmények, kulturális civil szervezetek, kulturális kis- és középvállalkozások, stb. vezetõi és azon munkatársai, akik rálátást szeretnének a kultúra és az Európai Unió viszonyára.

Egy-egy kurzuson a résztvevõk száma korlátozott (20-25 fõ).

A hallgatóknak 40 000 Ft (+ÁFA) részvételi díjat kell fizetniük, mely tartalmazzaa a 12 elõadás és a konzultációs alkalmak mellett biztosított napi egyszeri étkezést (ebéd), tananyagot, valamint a tanfolyam végén egy tanúsítványt az elvégzett kurzusról. A tanúsítvány megszerzésének feltétele sikeres szóbeli vizsga letétele, valamint egy elfogadott záró dolgozat a hallgató intézményének fejlesztési tervérõl, melynek magában kell foglalnia a tanfolyamon tárgyalt témaköröket.

További információ és jelentkezési lap:

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 24-26.
Tel.: (1) 413-7565
Fax: (1) 413-7574
E-mail: tovabbkepzes@kulturpont.hu
Internet:
http://www.kulturpont.hu/ujdonsagok.html

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat