Hírek > Társadalmi Fórum az Európai Integrációért  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

BRÜSSZELI CIVIL IRODA - MEGNYITÓ
2003-03-26

2003. március 25-én kezdte meg mûködését az Európa Ház brüsszeli civil képviselete. A hosszú elõkészítõ munka után és a Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Informatikai és Társadalmi Kapcsolatok Hivatala segítségével felállított iroda és az ott dolgozó képviselõ feladata, hogy brüsszeli információkkal lássa el a "Civil Igen Európára!" országos kampányt különös tekintettel a 2003. április 11-12-én, a magyarországi uniós népszavazás köré szervezett nemzetközi civil konferenciára Budapesten.

Ezen kívül a Brüsszeli Civil Iroda segíti az Európa Ház által szervezett május 9-i Európa napi programokat; és széleskörû kapcsolatokat épít ki brüsszeli civil szervezetekkel. Tevékenysége szorosan kapcsolódik a Társadalmi Fórum az Európai Integrációért elnevezésû hazai civil programokhoz, melyben mintegy 110 magyarországi civil szervezet vesz részt.

Az Európa Ház Brüsszeli Civil Irodájának képviselõje a pályázat útján, több mint 80 jelentkezõ közül kiválasztott Orcsik Anna Mercedes, akivel a Civil Európa - Civil Magyarország hírlevél közeljövõben megjelenõ (2003. márciusi) számában interjút olvashatnak az érdeklõdõk.

Az iroda elérhetõsége:
Orcsik Annak Mercedes
Az Európa Ház Brüsszeli Civil Irodája
Cím: 1000 Brussels, 120 Rue Stevin, Belgium
Tel/Fax: (32-2) 231-1909
E-mail: ehbrussels@eucivil.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat