Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

CIVILIÁDA: NYOLCADSZOR
... ahol a civilek találkoznak
2003-07-23

Idén nyolcadszor rendezi meg az Európa Ház a Civiliádát, a civil szervezetek országos kiállítását és szakmai programsorozatát 2003. október 9-10-én Budapesten. A rendezvény új otthona az évek során kinõtt Pesti Vigadó épületét felváltó Millenáris Park lesz, ahol a tágasabb kiállítói tér civil szervezetek széles körének ad lehetõséget a bemutatkozásra.

A kiállításon várhatóan a magyarországi civil társadalom széles köre mutatkozik be. Immár hagyomány, hogy nem csak nagy, országos hálózattal rendelkezõ szervezeteknek, de kisebb helyi szervezeteknek is van standjuk. A hagyományos szolgáltatások mellett (Nonprofit könyvesbolt, Internet teaház, helyszíni pályázat) idén elõször plakátkiállításra is sor kerül.

Különösen érdekesnek ígérkeznek a szakmai programok, ahol a civil szektor aktualitásait beszélhetik meg a résztvevõk az európai integráció civil szervezeteket érintõ kérdéseitõl a Nemzeti Civil Alapprogram gyakorlati megvalósításáig. A hazai civil szféra egyik legnagyobb éves eseményén hagyomány a nemzetközi részvétel. 2003-ban többek között horvát, olasz és angol civil szervezetek részvétele várható.

A rendezvény nyitott, azon meghívó nélkül lehet részt venni. A korábbi évek gyakorlatát követve idén is sor kerül országos civil konferenciára, melynek helyszíne a Parlament Kongresszusi Terme lesz. Ez utóbbin külön meghívóval lehet részt venni.

A kiállítás iránt érdeklõdõ szervezetek számára már elérhetõ a kiállítói jelentkezési lap az Európa Ház honlapján (http://www.europeanhouse.hu), melyet 2003. szeptember 15-ig kell visszaküldeni.

További információ: www.europeanhouse.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat