Hírek > Egyéb hírek  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

VÁR AZ AZ EGSZB!
2003-11-24

Magyarország csatlakozása után több uniós fórumon kell majd az országot képviselni.

Ilyen grémium többek között az Európai Gazdasági és Szociális Bizottság (EGSZB), melynek harmadik - a munkáltatói és munkavállalói oldal mellett mûködõ - oldalába várják országos civil szervezetek képviselõit. Jelentkezni 2003. november 30-ig lehet. A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium által közzétett felhívás elsõsorban az alábbi szakterületeket mûködõ szervezeteket érinti: agrárium (szövetkezetek, egyéni gazdák); egyéni vállalkozások, önfoglalkoztatás; esélyegyenlõség, emberi jogok, fejlesztési politika; fogyasztóvédelem; környezetvédelem; szociális ügyek, egészségvédelem, fogyatékosügy, foglalkoztatás; tudomány, felsõoktatás, közoktatás, ifjúság.

A jelöltek közül a megadott általános kritériumok alapján az érintett minisztériumok (a Miniszterelnöki Hivatal, a Külügyminisztérium és a Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium) által felállított bizottság választja ki a képviselõket.

A javaslatot postai úton (legkésõbb 2003. november 30-i bélyegzõvel), zárt borítékban az „EGSZB” szó feltüntetésével lehet feladni. Cím: FMM Munkaügyi és Civil Kapcsolatok Fõosztálya, 1054 Budapest, Alkotmány u. 3.

A jelöltállítással kapcsolatos adatlap és részletes információ az FMM Munkaügyi és Civil Kapcsolatok Fõosztályától kérhetõ:
E-mail: benyo.bela@fmm.gov.hu
Internet: www.fmm.gov.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat