Hírek > Olvasóink kérték  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

FELHÍVÁS!
2003-11-24

A Magyar Természetvédõk Szövetsége immár több mint 3 éve, havonta jelenteti meg az „EU-integráció - környezetpolitika, környezetvédelem” címet viselõ, ingyenes terjesztésû hírlevelet.

A hírlevél elindulását az osztrák környezetvédelmi tárca finanszírozta, majd a késõbbiekben a kiadáshoz KAC - Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium által kiírt - pályázatokon nyertünk el támogatást.

Sajnos egyre nehezebb olyan nagyságrendû forrást elnyerni, ami lehetõvé teszi a hírlevél fennmaradását, holott a lappal kapcsolatos visszajelzések szerint hosszabb távon szükség lenne rá. Kevés az olyan szaklap Magyarországon, ami az EU környezetpolitikájával, annak változásaival, EU-s jogalkotási folyamatokkal, koncepciók, direktívák megszületésével, aktuális nemzetközi környezetvédelmi eseményekkel és ezekkel összefügésben hazai környezetpolitikai teendõkkel foglalkozik.

Jelenlegi forrásaink még 4 szám megjelentetését teszik lehetõvé, ezért arra gondoltunk, hogy talán vannak olvasóink között olyan vállalatok, magánszemélyek, akik tudnak támogatást nyújtani a hírlevél további megjelentetéséhez. A Magyar Természetvédõk Szövetsége kiemelten közhasznú szervezet, ezért a felajánlott összegek az adóalapból leírhatók.

Természetesen továbbra is keressük a lehetõséget, hogy pályázati úton támogatást nyerjünk el a hírlevél folytatásához.

A felajánlással kapcsolatos kérdéseivel kérem, szíveskedjék munkatársunkhoz, Nagy Ágneshez fordulni. Tel.: (1) 216-7297, E-mail: agi@mtvsz.hu

A támogatások a Magyar Természetvédõk Szövetsége alábbi bankszámlájára fizethetõk be: 11709002-20120887 „EU integrációs hírlevél” megjelöléssel.

Segítségét elõre is köszönjük!

Budapest, 2003. november 5.

Tisztelettel:

Farkas István
ügyvezetõ elnök

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat