Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG MAGYARORSZÁGI DELEGÁCIÓJÁNAK KÖZLEMÉNYE PÁLYÁZATI KIíRÁS KORLÁTOZÁSÁRÓL
2004-01-12

BEJELENTÉS


A Partnerségi Program korlátozása

Korlátozásra kerül a 2003 novemberében meghirdetett 2004-es Partnerségi Program, amelyre a jelentkezési folyamat 2004. január 15-én zárul le. Az eredeti öt témaközbõl, az audiovizuális, a fiatalsággal, a médiával, a kulturális/eseményekkel kapcsolatos és bizonyos célcsoportokra irányuló témakörökbõl csak a negyedik, a kulturális/eseményekkel kapcsolatos témakör marad meg.

Az Európai Bizottság Delegációját 2004. május 1-tõl felváltó Képviseleti Iroda szerepével kapcsolatos korábbi döntés eredményeképpen a Partnerségi Program az eredeti tervek szerint nem mûködtethetõ.

A kulturális/eseményekkel kapcsolatos témakör keretein belül a kulturális események továbbra is támogatást kapnak, ideértve a Magyarország Európai Unióba való belépésének megünneplésére május 1-én rendezendõ ünnepségeket is. A Delegáció mélységes
sajnálatát fejezi ki, hogy ezt a bejelentést most kell tennie, de mindezidáig megvolt a remény arra, hogy olyan megoldás születhet, amelynek segítségével a Partnerségi Program teljes egészében fenntartható lett volna.

Budapest, 2004. január 7.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat