Hírek > Olvasóink kérték  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

EU: ELÕDEINK UTÁN - MUTASD MEG MAGAD!
2004-01-12

Ha május, akkor SULIEXPO - a VII. Nemzetközi Gyermektalálkozó

Hetedik évébe lépett a SULIEXPO Nemzetközi Gyermektalálkozó. Minden tavasszal gyermekek zsivajától hangos a Nyíregyháza - Sóstófürdõn lévõ Továbbképzõ Központ 5 hektáros gyönyörû parkja. A tanulók és felkészítõ tanáraik a tanév elejétõl lázasan készülnek az új mûsoraikkal, pályamunkáikkal, hogy sikeresen képviseljék iskoláikat, mialatt hasznos, vidám napokat töltenek el.
A szervezõk is lázas készülõdéssel töltötték a nyarat és az õszi hónapokat, hiszen már szeptemberben 5 országból jelezték részvételüket az iskolák.
 Meglepetésekkel tarkított lesz a hetedik év is. Mivel májusban már Unió tag lesz Magyarország, az idei pályázati szlogen: EU: ELÕDEINK UTÁN.

Az idei programok bõvelkednek majd a meglepetésektõl. A három napos vásári forgatagban a nemzetközi piactéren lehet gyönyörködni, ismerkedni hazai és külföldi fiatalokkal. Versengések, színpadi bemutatók, érdekes kiállítások, vidám fürdõzések váltják majd egymást. Egyelõre minden gyermek elõtt nyitva a pályázat lehetõsége. Lehet készülni, nagyszerût alkotni, szuper dolgokat kitalálni.

Érdemes belepillantani a kínálatba. A versenykiírások és egyéb hasznos információk mellett több ország fiataljai keresnek levelezõtársat és partnereket a közös részvételhez.

A szervezõk azt kérik, hogy kísérjék figyelemmel a honlapon a friss információkat azért, hogy semmirõl ne maradjanak le, azok, akik beépítették éves iskolai programjukba a SULIEXPO-t. Bárki bármilyen kérdésre s
zíves választ kap a (42) 501-361 telefonszámon, e-mailben: mpitk@axelero.hu

Internet:
www.suliexpo.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat