Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

CIVILIÁDA 2004: CIVIL ESÉLYEK
2004-08-05

Az Európa Ház kilencedik alkalommal rendezi meg 2004. szeptember 28-29. között a budapesti Millenáris Park D Csarnokában (Budapest, II. ker., Fény u. 20-22.) az 1996-ban útjára indított Civiliáda kiállítást és szakmai programsorozatot.

Az idén “Civil esélyek az európai Magyarországon” címet viselõ Civiliáda az évek során a magyarországi civil szektor legnagyobb rendezvényévé nõtte ki magát.

A szakmai programokon szó lesz a kormányzat-civil párbeszédrõl és együttmûködésrõl, az Nemzeti Civil Alapprogram elsõ pályázati tapasztalatairól és külön program szól a foglakoztatás és a kultúra kérdéseirõl.

A Civiliáda 2004 kísérõrendezvénye
az  immár hagyományos  országos konferencia 2004. szeptember 28-án.

A Civiliáda legszembetûnõbb újdonsága a standok anyaga lesz. Ugyanis idén elõször a standok (falak, pocok, asztalok) - a környezetbarátság jegyében - nagy teherbírású natúr barna színû hullámpapírból készülnek. A kiállítói helyek a szervezõk által biztosított alapbútorzattal együtt ingyenesek, de lehet további polcokat, pultot is bérelni.

A kiállítás területén ismét lesz internet-teaház, a két napra a helyszínre költözik a Nonprofit könyvesbolt, lesz ingyenes tanácsadás civil szervezeteknek, és új programként TeleBörze, ahol már nem használt, de mûködõképes telekommunikációs és számítástechnikai eszközökhöz juthatnak a rászoruló szervezetek.

A kiállítási jelentkezési lap letölthetõ: www.europeanhouse.hu Jelentkezési határidõ: 2004. szeptember 10.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat