Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

PROJEKTVÁSÁR AZ OFA KHT SZERVEZÉSÉBEN
2004-10-28

Az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány (OFA) alapítása, 1992 óta dolgozik a munkanélküliség csökkentése és a foglalkoztatás elõsegítése érdekében, ami számos foglalkoztatási program megvalósítását tette lehetõvé.

Az OFA támogatásával létrehozott projektek jelentõs eredményekhez és számos újszerû ötlet megvalósulásához vezettek.

Az OFA fontosnak tartja, hogy az általa támogatott projekteket bemutassa, a projekt megvalósításában szerzett tapasztalatokat továbbadja és az új ötleteket ösztönözze. Az OFA Foglalkoztatást Elõsegítõ Közhasznú Társasága (OFA Kht.) a tapasztalatok átadására és újabb projektek létrehozása érdekében „Projektvásárt” szervez november 24-én 10-17 óráig Budapesten, a Hotel Agroban (XII. Normafa út 54).

A Projektvásár célja, hogy a legjobb gyakorlat (best practice) koncepció alapján, a vásár látogatói megismerjék a legsikerültebb projekteket, a jó ötleteket, a bevált módszereket és ezeket felhasználhassák saját környezetükben, új projektjeikben.

Rendezvényünkön délelõtt az OFA által támogatott mintaprojekteket mutatnak be megvalósítóik. Délután tematikus mûhelyek keretében a részvevõk alkalmat kapnak a további projekttípusok megismerésére, felmerült kérdéseik megvitatására.

További információ: Internet: www.ofakht.hu
Tel.: (1) 250-2351, Fax: (1) 250-2348

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat