Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

PÁLYÁZAT TÁRSADALMI SZERVEZETEK FELNÕTTKÉPZÉST SEGÍTÕ TEVÉKENYSÉGÉNEK TÁMOGATÁSÁRA
2004-11-11

A Foglalkoztatáspolitikai és Munkaügyi Minisztérium (FMM) támogatása alapján a Nemzeti Felnõttképzési Intézet (NFI) pályázatot hirdet A MUNKAERÕPIACI ALAP FOGLALKOZTATÁSI ALAPRÉSZÉNEK 2004. ÉVI ISKOLARENDSZEREN KÍVÜLI FELNÕTTKÉPZÉSI CÉLÚ KERETE TERHÉRE

 foglalkoztathatóság, illetve a foglalkoztatottság, továbbá a versenyképesség növelése szempontjából alapvetõ cél a felnõttképzésben, a folyamatos továbbképzésben résztvevõk számának emelése. A kör bõvülését segíti a felnõttképzést végzõ, illetve a felnõttképzési tevékenységet újszerû eljárásokkal segítõ társadalmi szervezetek köre. Jelen pályázat a társadalmi szervezetek felnõttképzést segítõ tevékenységének támogatására irányul. A pályázat célja az állami szervezetek által el nem érhetõ társadalmi rétegek mozgósítása, elérése, a képzésbe történõ bekapcsolódás, a társadalmi integráció segítése, olyan civil szervezeti programok támogatásával, amelyek a civil szféra sajátosságainak megfelelõen speciális csoportokat érnek el, és ezek felnõttképzésbe történõ bekapcsolódását segítik.

A pályázható összeg 100%-os, vissza nem térítendõ támogatás, amelyet kizárólag a pályázatban nevesített program megvalósítása érdekében felmerült költségekre lehet fordítani. A támogatásból beruházás, illetve felújítás nem finanszírozható. A megpályázható összeg minimuma 1.000.000.- Ft (Egymillió forint).

A pályázat beadásának határideje: 2004. november 20. (postabélyegzõ dátuma)

A felhíváshoz részletes pályázati dokumentáció készült, amely a fenti pályázattal kapcsolatos valamennyi tudnivalót és a kötelezõ mellékleteket tartalmazza. A pályázati kiírás letölthetõ az NFI honlapjáról (www.nfi.gov.hu).

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat