Hírek > Egyéb hírek  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

AZ EREDMÉNYES NCA-S PÁLYÁZATOKÉRT
programsorozat
2004-11-12

Az Európa Ház útjára indította a Nemzeti Civil Alapprogram „második körös” pályázataihoz kapcsolódó tájékoztató programsorozatát.

A Magyarország régióiban szervezett rendezvények célja, hogy az elsõ körös tapasztalatok alapján minél nagyobb számban szülessenek sikeres pályázatok. Ezt elõsegítendõ a rendezvényeken részt vevõ civil szervezeti képviselõk praktikus pályázati tanácsokat kapnak és kézhez kapják az Elsõ kör: Nemzeti Civil Alap(fokú ismeretek) címû, Európa Ház gondozásában megjelentett kiadványt.

Az elsõ fordulóban sok olyan formai hibás pályázat volt, amelyekben hiányosan szerepelt a kötelezõ mellékletként benyújtandó közhasznúsági jelentés (nem közhasznú szervezetek esetén pedig az ezzel azonos tartalmú dokumentáció). A tartalmi és pénzügyi beszámoló elkészítését segíti a szervezõk által összeállított táblázat, amibõl kiderül, hogy a szervezetnek milyen dokumentumokat kell csatolnia benyújtandó pályázatához. (Az összesítés megtalálható az interneten is: http://www.europeanhouse.hu/h/nca/ )

A programsorozat elsõ rendezvényére november 11-én került sor Székesfehérváron, a Székesfehérvári Nagycsaládosok Egyesületével és a megyei CISZOK-al közös szervezésben.

Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségének Democracy Commission Small Grants Programja által támogatott rendezvénysorozat következõ állomása Budapest lesz 2004. november 15-én. A program részleteirõl a Programok pontban olvashat.

2004. november 12-ig a következõ NCA-s kollégiumok pályázati felhívásai láttak napvilágot:
Közép-Dunántúl, beadási határidõ: 2004. november 17.
Országos, beadási határidõ: 2004. december 8.
Civil Szolgáltató, beadási határidõ: 2004. december 8.

A pályázatok az interneten:
http://www.nca.hu
További információ: http://www.europeanhouse.hu/h/nca/

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat