Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

AZ EURÓPAI KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI ÖSZTÖNDÍJ HALLGATÓI KONFERENCIÁJA
2004-11-12

A Miniszterelnöki Hivatal által létrehozott és a Tempus Közalapítvány koordinálásával mûködõ Európai Közigazgatási Képzési Ösztöndíj (EKKÖ) Klub 2004. november 17-én ismét hallgatói konferenciát rendez.

Az ösztöndíj program célja az Európai Uniós tagsággal kapcsolatos feladatok megvalósítását magas szinten ellátni képes, jól felkészült köztisztviselõk képzésének elõsegítése.

A konferencia minden év õszén kerül megrendezésre azzal a céllal, hogy a hallgatóság bõvíthesse az Európai Unióval és a közigazgatással kapcsolatos ismereteit szakmai témájú elõadások keretében, nemzetközileg elismert szakértõk tolmácsolásában, valamint, hogy az ösztöndíjasok megismerkedhessenek leendõ foglalkoztatóikkal, és ezúton tájékozódjanak karrier-lehetõségeikrõl.

A konferencia programja:
- Délelõtt plenáris elõadások keretében a közigazgatásban dolgozó neves szakemberek és szakértõk mutatják be uniós tagságunkkal, illetve az Európai Unióval kapcsolatos aktuális kérdéseket.
- Délután szekció-elõadások keretében a diákoknak nyílik lehetõségük tanulmányaik bemutatására. A szekcióülések után plenáris összefoglalásra kerül sor, amelynek keretein belül a szekciók levezetõ elnökei foglalják össze az általuk vezetett szekción elhangzott gondolatokat.

A jelentkezéseket az érkezés sorrendjében fogadják.

Idõpont: 2004. november 17. (szerda) 9.30-17.00
Helyszín: Budapest
Szervezõ: Tempus Közalapítvány
További inforáció és jelentkezés:
Vörös Andrea, programvezetõ, Tempus Közalapítvány
Levélcím: 1438 Budapest 70., Pf. 508
Tel.: (1) 237 1320
E-mail: timea.cseh@tpf.hu
Internet:
www.tka.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat