Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

2. KÖR: MINDEGYIK KOLLÉGIUM KIÍRTA
2004-12-05

A Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) mind a 11 kollégiuma kiírta a 2. körös pályázatokat. Az elsõ kör után szétosztható összesen több mint 1 milliárd forintért szállhatnak újra ringbe a civilek.

A regionális kollégiumok mûködési pályázatai mellett ismét lehet pályázni programokra: együttmûködésre, konferenciára, nemzetközi programokra, 1 százalékos kampányra, kommunikációra, stb.

A második körben a legtöbb pénzzel a dél-dunántúli régió gazdálkodhat: 160 millió forintot hivatottak szétosztani. A többi regionális kiíráshoz mérten magas összeg hátterében az áll, hogy az elsõ körben a dél-dunántúli kasszában maradt meg a legtöbb pénz. A legkevesebb szétosztandó összeggel (55 millió forint) a Nemzetközi Civil Kapcsolatok és Európai Inegráció Kollégium gazdálkodhat.

A pályázati kiírások eltérõ idõben jelentek meg, ezért a beadási határidõk is különbözõk. Legközelebb 2004. december 8-án jár le két kiírás (a civil szolgáltató kollégium "H" jelû és az országos kollégium pályázata), majd december 15. (nemzetközi, önszervezõdés) és december 18 (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország, Nyugat-Dunántúl) következik. Az utolsó második körös kiírások beadási határideje 2005-re húzódik: január 3-án jár le a közép-magyarországi és a civil szolgáltató kollégium "I" jelû pályázata. (A közép-dunántúli kollégiumnál már 2004. november 17-én lejárt a beadási határidõ).

További információ: www.europeanhouse.hu/h/nca/, www.nca.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat