Hírek > Olvasóink kérték  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

Tisztelt Civilek!
2004-12-05

Engedjék meg, hogy ezúton tájékoztassuk Önöket a Nemzeti Civil Alapprogram országos hatókörû civil szervezetek kollégiumának pályázati kiírásáról, amelynek keretében dolgozóik, önkénteseik számára (tovább)képzési támogatást nyerhetnek.

Az egymástól igen eltérõ tevékenységet folytató nonprofit szervezetek egyik közös jellemzõje, hogy forráshiánnyal küszködnek. Ennek egyik ellenszere - amely az Európai Unióhoz való csatlakozásunk által kibõvült - a pályázati úton való forrásbõvítés. Az Uniós és hazai támogatások segítségével több, a közérdeket támogató program megvalósítására nyílik lehetõség. Alapítványunk Európai Pályázatíró és Programmendzser Képzése (EUPROM) keretében ehhez nyújt elméleti ismereteket és még több gyakorlati tapasztalatokat.

Az IMFA (Ipar Mûszaki Fejlesztéséért Alapítvány) EUPROM képzési csoportjának egyik célkitûzése a nonprofit szervezetek felzárkóztatásának, konzorciumi partnerekhez juttatásának  elõsegítése, melynek szellemében már több ízben igen kedvezményes feltételek bíztosítása mellett nyújtott lehetõséget a pályázatírás fortélyainak és a projektek lebonyolításának elsajátítására.

Biztosak vagyunk abban, hogy igen sok megkereséssel találkozott, amelyben pályázatírással kapcsolatos képzéseket kínáltak! Programunk kuriozitását a tényleges, számítógépes gyakorlat adja, melynek keretében brüsszeli pályázatbíráló trénereink koordinálásával projektötletet generálnak, elkészíthetik pályázati anyagukat és felkészülnek a beszámolási kötelezettségek teljesítésére.

80-140 órás képzéseinket 2003. szeptembere óta kiscsoportos, interaktív formában kéthavonta indítjuk, amelyet azóta már több mint 160 hallgató végezett el sikeresen, akik az Alapítványhoz benyújtott beszámolóikban - nagy örömünkre és megelégedésünkre - többnyire sikereikrõl adnak számot. A részletes tanfolyamismertetõt levelünkhöz csatolva szintén megtalálja.

Amennyiben megtisztel bizalmával és szeretne elindulni a melléklet NCA pályázaton, valamint Alapítványunknál el kívánja végezni az EUPROM Képzést, kérem jelezze, és mi bármilyen képzéssal kapcsolatos anyagot a rendelkezésére bocsátunk! Szintén ezúton bíztatnánk minden érdeklõdõt: amennyiben megfelel a pályázati kiíás kedvezményezettjeinél feltüntetett feltételeknek, ne habozzon elkészíteni pályázatát, mivel csupán egy egyszerû ûrlap kitöltését, valamint mellékelendõ dokumentukok csatolását  igényli, amelyhez igény szerint Alapítványunk segítséget nyújt!

Pályázat beadási határideje: 2004. december 8.

Bízva a további együttmûködésben várjuk érdeklõdését!

Tisztelettel:
Vadovics Kristóf
programvezetõ
vadovics@euprom.hu 
Ipar Mûszaki Fejlesztéséért Alapítvány
Európai Pályázatírók és Programmenedzserek Képzése EUPROM
www.euprom.hu
Tel.: (1) 312-2213/104, 103
Fax: (1) 332-0787

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat