Hírek > Pályázatok  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

COMENIUS DÍJ 2005
2005-01-17

Az európai kulturális és pedagógiai multimédiás termékeket elismerõ Comenius díjat 1995-ben alapították Németországban. Azon kiadóknak, szervezeteknek ítélik meg, amelyek példaértékû médiatermékeket (CD, DVD, videó, internet) fejlesztenek ki és terjesztenek.

A Comenius díjakra pályázók köre rendkívül széles és nyitott. Így jelentkezhetnek kiadók, intézmények, szervezetek, társaságok, egyetemek, iskolák, vagy projektek, amelyek média-pedagógiai kérdéseket dolgoznak fel, képzési médiákat fejlesztenek ki, terjesztenek, illetve a médiát a képzésben felhasználják. Mindemellett pályázók lehetnek akár tanárok, tudósok, trénerek, vagy képzési és média szakemberek.

A díjra jelentkezni pályázati ûrlap kitöltésével lehet, a részvételi díj 10000 forint. Jelentkezési határidõ: 2005. március 31. A díjazottak meghívást kapnak a díjkiosztó ünnepségre. A Comenius díjjal járó logót a nyertesek többek között reklámcélokra is felhasználhatják.

A Magyarországon lefolytatott verseny díjazottjai automatikus nevezést nyernek az európai szintû Comenius versenyre. Az európai Comenius verseny díjazottjai a 2005. június 16-án Berlinben megrendezésre kerülõ díjkiosztó ünnepségen is részt vehetnek.

További információ és pályázati ûrlap:
Õsz Melinda, Infinity Kft.
Tel: (1) 460-3966
E-mail: osz.melinda@infinity.hu
Internet: http://www.forrasportal.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat