Hírek > Olvasóink kérték  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

NEMZETKÖZI KÖRNYEZETVÉDÕ BÁL PÉCSETT
2005-02-19

A Vadvirág Egyesület 2005. február 26.-án megrendezi az elsõ Nemzetközi környezetvédõ bálját a Baranya Megyei Közgyûlés Dísztermében (7622 Pécs, Papnövelde u. 5.). Az egész napos rendezvényre meghívjuk a szakterület munkatársait, aktivistáit, velük közösen áttekintjük a 2004-ben Baranya Megyében végzett környezetvédelmi tevékenységet.

Lehetõséget teremtünk arra, hogy a partner egyesületek, gazdálkodó szervezetek kiállítás keretében bemutathassák a környezetvédelem terén elért eredményeket, új kezdeményezéseket, eszközöket, módszereket és az elõttük álló feladatokat.

Meghívjuk, és örömmel várjuk a környezetvédelmi tevékenységet segítõ iskolák, gazdálkodó szervezetek képviselõit, mindazokat a mûvészeket, alkotókat, közéleti személyiségeket, társadalmi munkásokat, akik szívügyüknek tekintik a természeti és emberi környezet megóvását, és a jövõben is támogatni kívánják a civil kezdeményezések megvalósítását.

Örömmel adunk helyet és teret a természet szeretetére és védelmére ösztönzõ, megóvását segítõ alkotások, eszközök, technológiák és eljárások bemutatására, szívesen fogadjuk a támogató felajánlásokat.

A rendezvény programjai:
- Programok: 10-16 óráig
- A bál 18 órai kezdettel indul
- A környezetvédelmet támogató mûvészek alkotásainak aukciója
- Állófogadás
- A zenét Horváth Attila és zenekara biztosítja.

Érdeklõdni lehet: Vargáné Vass Anikó a Vadvirág Egyesület elnökénél
E-mail: info@vadviragegyesulet.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat