Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

10 ÉVES A SOCRATES PROGRAM
Boldog Születésnapot!
2005-11-04

A Socrates program az Európai Unió oktatási programja. Több mint 31 ország oktatására hat, egymilliónál több egyetemi és fõiskolai hallgatót, több tízezer iskolát, valamint sok százezer pedagógust és diákot mozgatott meg az elmúlt 10 évben.

Az idén 10 éves Socrates program születésnapjára egyhetes rendezvénysorozatot szervez a Socrates Nemzeti Iroda, melynek minden napja diákoknak, de más-más korosztálynak szól. Az Erasmus napra felsõoktatási hallgatókat várnak, a Comenius programban részt vevõ, meghívott kisiskolásoknak mesedélelõttöt szerveznek, a nyílt napon pedig pályázati lehetõségeket mutatnak be. Az érdeklõdõk színházi foglalkozáson vehetnek részt, megismerhetik az európai országok kultúráját és szokásait Magyarországon tanuló egyetemisták segítségével, koncerteket hallgathatnak, és részesei lehetnek a Socrates torta felvágásának. A rendezvény fõvédnöke Jordán Tamás színmûvész.

A három napos program bizonyos részein csak elõzetes bejelentkezés után lehet részt venni. Részletes program az interneten: http://www.tka.hu.

Idõpont: 2005. november 9-11.
Helyszín: Budapest
További információ és regisztráció:
Gyõrpál Zsuzsanna, sajtóreferens, Tempus Közalapítvány
Cím: 1134 Budapest, Váci út 37.
Tel: (1) 237-1300/124. mellék
E-mail: zsuzsanna.gyorpal@tpf.hu
Internet:
http://www.tka.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat