Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

EUPROM
Európai pályázatíró és programmenedzser képzés
2005-11-26

2006. február 9-én indul 15. alkalommal az Iparfejlesztési Közalapítvány (az Ipar Mûszaki Fejlesztéséért Alapítvány jogutóda) szervezésében az EUPROM - Európai Pályázatírók és Programmenedzserek Képzése címû 80 órás tanfolyam.

A képzésen most önkormányzati, nonprofit és területfejlesztési szervezetek munkatársai "ingyen” vehetnek részt. Az április óta elérhetõ ROP 3.1.2. pályázat lehetõséget biztosít arra, hogy a tanfolyami díj teljes összegét pályázati támogatásból fizessék a résztvevõk.

A képzés csütörtöki és pénteki napokon zajlik és egész napos elfoglaltságot jelent. A képzésre kéthetente kerül sor, tehát 2006. február 9-tõl 2006. április 7-ig tart. A nagy érdeklõdésre való tekintettel folyamatosan indítunk tanfolyamokat.

3 további rövid képzés is elérhetõ:
- Európai Uniós Pályázati Politikák és Támogatási Programok - (16 óra)
Mindazok, akik betekintést szeretnének kapni az Európai Unió támogatási politikájába és rendszerezett rálátást a szerteágazó források világába, azok nálunk megkapják, amit keresnek.
- Európai Uniós Pályázati Projektek Tervezése a Gyakorlatban - (24 óra)
A 24 órás képzésünk mindazoknak szól, akik projektek tervezésével és lebonyolításával, illetve, tanácsadással foglalkoznak, és gyakorlati ismeretekkel szeretnék bõvíteni tudásukat esettanulmányok feldolgozásán keresztül.
- Európai Uniós Pályázatírás és Projektmenedzsment a Gyakorlatban  - (48 óra)
Az akkreditált 48 órás képzést azok számára fejlesztették ki, akik már magabiztosan mozognak az európai támogatások között, ismerik a projektmenedzsment alapjait, de szeretnék elsajátítani a pályázatírás fortélyait egy mintapályázati elkészítése segítségével, sok gyakorlati feladattal kiegészítve, brüsszeli pályázati bíráló trénerek irányítása mellett.

A képzések tematikája, valamint a jelentkezési lap az interneten: www.euprom.hu.

További információ:
Tel.: (1) 312-2213/107
E-mail: viszlay@imfa.hu, info@euprom.hu
Internet: http://www.euprom.hu

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat