Hírek > Programfelhívások  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

FELKÉSZÜLÉS A STRUKTURÁLIS ALAPOKRA
Képzés civil szervezetek számára
2006-01-26

"Strukturális Alapokra felkészítõ tréning civil szervezetek számára" címmel indítanak képzési programot 2006. február és október között.

A képzéssorozat lehetõvé teszi, hogy a régiókban mûködõ civil szervezetek uniós pályázatkészítési ismereteket és gyakorlati készségeket sajátítsanak el, és képessé váljanak a megpályázott forrásokból megvalósítandó projektek sikeres elõkészítésére és lebonyolítására. A térítésmenetes képzési program keretei között a civil szervezetek képviselõinek lehetõsége nyílik elkészíteni egy, a Strukturális Alapok feltételrendszerének megfelelõ pályázati anyagot, amelyhez a program személyre szabott konzultációt biztosít.

A képzési program regionális szinten zajlik a következõ helyszíneken: Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, Székesfehérvár, Szombathely, Pécs.

A képzést az Ifjúsági, Családügyi, Szociális és Esélyegyenlõségi Minisztérium Civil Kapcsolatok Fõosztálya és a Nemzeti Fejlesztési Hivatal Központi Pénzügyi és Szerzõdéskötõ Egysége által felügyelt PHARE Access 2003 program Képzési Komponense keretében a CC Consultatio Kft. és a Civil Társadalom Fejlõdéséért Alapítvány valósítja meg.

A képzésen a részvétel ingyenes. Jelentkezési határidõ: 2005. január 31.

További információ és regisztráció:
http://www.cc-consultatio.hu/saft

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat