Hírek > Nemzeti Civil Alapprogram  


Civil Európa Hírlevél
feliratkozás
Adja meg e-mail címét:

MINDIG AZ UTOLSÓ PILLANATRA HAGYJUK
Civil találkozó Budapesten
2006-04-07

Akár a Civiliáda, a magyarországi civil szervezetek éves találkozója elõrendezvényeként is értékelhetõ a hétfõ esti helyzet Budapesten.

Akkor volt ugyanis az idei elsõ körös NCA-pályázatok legtöbbjének beadási határideje, így - jó magyar/civil/európai/általános szokás szerint - a pályázatot az utolsó pillanatra hagyó és azt még éjfél elõtt postára adni kívánó civilek nagy tömegben jelentek meg az éjjel-nappali postán a Fogarasi úton.

A másfél óra várakozás órányira mérséklõdött, amikor a két mûködõ ablak mellett egy harmadikat is kinyitottak (manapság, az elsõbbségi küldemények bizonytalan érkezése korában ritkán szokott ilyet hallani a Magyar Posta, de hálás köszönet érte). Azért így is volt elég idõ, hogy a mintegy kétszáz fõ jelenlévõ civil szervezeti képviselõ véglegesítse és borítékolja pályázatát, valamint aktív eszmecserét folytasson a Nemzeti Civil Alapprogramról (e helyen azért megjegyezzük, hogy sok mindenért lehet kritizálni az NCA pályázati rendszerét, de a sorbaállásért nem tehetõ felelõssé).

A sokadszorra megtett fogadalmak ellenére, miszerint legközelebb már tényleg nem hagyjuk az utolsó pillanatra a pályázatok beadását, biztosak vagyunk abban, hogy sokan fognak részt venni a Fogarasi úti találkozón jövõre is.

Civil Európa Hírlevél hírei
Hírek külföldről
Hírek itthonról
 
Programfelhívások
Beszámoló programokról
Pályázatok
Könyv
Forrás
Beszédes statisztika
Olvasóink kérték
Hírek angolul
 
     Téma     
 
Összes hír
 
Civil Európa/Európa Ház
Kapcsolat | Nyilatkozat